På torsdag ska jag för första gången provjobba på ett event för ett företag som heter Matkomfort. För att förklara vad företagets affärsidé går ut på citerar jag helt enkelt deras egen beskrivning från hemsidan www.matkomfort.se :
"Från Matkomfort får du något helt annat än en vanlig matkasse -
en middagslösning med nästan helt färdiglagade middagar för fyra vardagskvällar i veckan. Du behöver inte komplettera med några basvaror – det räcker med salt, peppar och smör eller olja att steka i. Tillsatser, halvfabrikat och konserveringsmedel är bannlysta i vårt kök. Vi lagar all mat från grunden."
en middagslösning med nästan helt färdiglagade middagar för fyra vardagskvällar i veckan. Du behöver inte komplettera med några basvaror – det räcker med salt, peppar och smör eller olja att steka i. Tillsatser, halvfabrikat och konserveringsmedel är bannlysta i vårt kök. Vi lagar all mat från grunden."
För att få så mycket vetskap som möjligt om Matkomfort och deras erbjudanden fick jag i söndags levererat hem en låda full med råvaror till fyra middagar för två personer. Med i en låda finns ett färdigt veckoschema med recept som visar hur och vad man ska tillaga mån till fre.
Perfekt!
En no brainer!
Så slipper man det där eviga funderandet på vad man nu ska hitta på för käk varje kväll!
Som igår när jag kom hem trött och hungrig efter en dags arbete, så var det bara att plocka fram matschemat och följa instruktionerna, superskönt!:)
Dag 1:
"Ljummen matvetesallad med Bjärekycklingfilé och ceasardressing".
Jag pimpade till min sallad med lite extra grönsaker och keso, och jädrans så gott det blev!
Tummen upp från både dansken och mig!
Idag är det tisdag och snart ska jag sätta igång med middag nr 2.
Återkommer med rapport!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar