onsdag 26 juni 2013

Matkomfort dag 2

Matmenyn från Matkomfort dag 2 såg ut som följer:
Gravlax med dillstuvad färskpotatis, fänkol- äppelsallad och ekologisk citron.
Jag som älskar gravad lax såg fram emot denna middag
men eftersom dansken inte är något större fan av fisk så garderade jag mig med att steka på lite köttbullar för att komplettera. Kanske borde jag ha stekt några till mig själv också för det kändes lite mäktigt att äta sig mätt på enbart laxen.
Jag som i princip aldrig kokar potatis lyckades faktiskt få till den perfekt (inte så svårt kanske...) men fänkålen däremot orsakade lite huvudbry. 
Har nämligen aldrig tillagat fänkål. 
Visste knappt hur jag skulle skära upp den och vilka delar man skulle använda och inte. Konstaterade dock det jag redan anade, fänkål ain't my thing! Men resten var gott!=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar